ОТВОРЕНО ПИСМО: КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА МИНИСТЪР НЕНЧЕВ И КАРДАШЕВСКА ДА БЪДАТ СПРЯНИ!

Pan.bg 05 дек 2016 | 14:44 views (9880) commentaries(5)
img На редакционния имейл получихме следното анонимно писмо, което публикуваме без редакторска и авторска намеса.

До редакцията на сайта „pan.bg”,

Уважаема редакция,

Пише Ви един обикновен служител от Българската армия. Повода по който Ви пиша са продължаващите престъпни далавери в МО. Изпращам Ви един материал който може да редактирате както искате, защото вероятно ще го направите по-добър.

ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА МИНИСТЪР НЕНЧЕВ И АКТРИСАТА КАРДАШЕВСКА ПРОДЪЛЖАВАТ В МО,

След като се опита да унищожи бойната ни авиация, безчинствата на министър Ненчев продължават и в Министерството на отбраната. Последното престъпно деяние на Ненчев (наречен вероятно правилно от обикновения войник „плешивото куче”) и актрисата му (вероятно порно) Кардашевска е насочено срещу служителите в администрацията на МО. Какви са фактите:
На 24.11.2016г. в Информационния портал за мобилност в държавната администрация е публикувана обява за обявяване на конкурс за началник на отдел „Социални дейности” в Министерството на отбраната, като специалното изискване към кандидата е той да е назначен по служебно правоотношение в администрация, различна от Министерството на отбраната, тоест за служителите на МО конкурса е забранен. До такъв вариант се прибягва в случай, че трябва да назначиш някой бездарен неграмотник, който не е желан от никой, освен от теб. При положение, че в МО работят над 500 доказани професионалисти, то явно е, че Ненчев и Кардашевска искат да назначат или някоя от своите гнили земеделски ябълки или някоя близка до Ненчев, но вероятно надарена в друга област проститутка.
Нормално бе да се обяви конкурс в който да могат да участват както служителите на МО, така и лица от външни администрации, но за „плешивото куче” и метресата му са по-важни некадърниците и проститутките.
За съжаление за пръв път в администрацията на МО се случва такава провокация да бъдат пренебрегнати и дискриминирани държавните служители от цялата администрация на МО.
Не е ясно каква е позицията на ресорния заместник-министър Запрянов, на заместник-министъра Исмаилов които отговаря за кадрите, на постоянния секретар които ръководи администрацията, както и на съответния директор.
Къде са синдикатите, които когато се оплюва армията са първи, а сега са се изпокрили, като бити педераси.

След всичко написано възникват следните въпроси:

-Докога министър-председателя Боко Борисов ще се държи като ощипана мома и ще се прави, че не вижда престъпленията на Ненчев и Кардашевска, които директно бламират неговото управление? Кога ще събере смелост да удари по масата, като министър-председател, а не да се държи като непоръбена мома за да бъде отменен този позорящ администрацията на МО акт?

-Докога президента Плевнелиев, макар и малко да му остава, ще се прави на щраус заврял главата си да не казвам къде, и ще се прави на ни лук ял ни лук мирисал за престъпленията на плешивото куче Ненчев и метресата му Кардашевска?

-Кога ще се потърси персонална отговорност на „сивия” кардинал по кадрите Силвия Димитрова за всички нейни изцепки и на нейния покровител директора на дирекция „Управление на човешките ресурси”, които се подиграват с администрацията на МО?

-Къде са синдикалистите Братовановци и Воденовци, които трябва да защитават интересите на хората или и те са в групата на дупедавците и педалите?
- Ще се намери ли някой, които да сложи на мястото му „плешивото куче” и актрисата му?

- Не е ли вече време и генерал Радев да се намеси, като истински мъж за разлика от всичките останали педали?

Крайно време е дуото Ненчев – Кардашевска да отговарят за безчинствата и безобразията си срещу цялата администрация на МО.

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 5

 1. #1
  доктор Дре 05 дек 2016, 15:19
   
  36
   
  1

  По принцип секса по служба не е престъпление сам по себе си. По-точно е изстъпление. Вид морално падение.
  Не е подсъдно, но е срамно и девалвира имиджа на институция като армията.
  И двамата не са за длъжностите които заемат.
  А интересите и способностите им са несъвместими с морала на военната професия.

 2. #2
  серж 05 дек 2016, 19:20
   
  27
   
  0

  Още малко и ще му дойде времето и на двамата ще им гледаме сеира.С нетърпение чакам този момент.

 3. #3
  росс 06 дек 2016, 08:50
   
  20
   
  0

  "Сей земеделецо, сей..."
  ако все още ти работи "сеялката" де!


  Как пък не я "зася" тая артистична "градинка"?
  Сей квото сееш, че идва Цацаров да "жъне"!
  И жътвата ще е във вид на бръснене на сухо...

 4. #4
  БЕН ГЪН 06 дек 2016, 18:24
   
  1
   
  0

  Прокуратурата внесе ново обвинение срещу ген. Стоян Тонев
  Софийската военно-окръжна прокуратура е внесла нов обвинителен акт срещу бившия шеф на ВМА ген. Стоян Тонев. Заедно с него обвинения получава и бивш шеф на катедрата "Образна диагностика" и началник на клиниката "Компютърна и магнитно-резонансна томография" А. Иванов.

  Тонев вече бе обвинен в безстопанственост заради два неизгодни договора с фирмата "Дерма Прим". Новото обвинение пак е за договори с частно дружество, този път собственост на Иванов. Според разследващите ВМА е била ощетена с над 16,6 млн. лв. от тях. Според условията на договорите Самостоятелна медико - диагностична лаборатория (СМДЛОД) "Астра" АД е получила правото да работи в помещения и с апаратура на държавната болница срещу заплащане. Става дума за общо 5 договора.

  "В два от договорите наемната цена е определена като процент от приходите на дружеството, вместо наемът да е определен по пазарни цени. По тези договори е бил определен наем в размер на 37,55 % от приходите, а по идентичен договор за наем на медицинска апаратура, наемът е бил в размер на 60% от приходите. В три от сключените договори е определена наемна цена, по-ниска от пазарната наемна цена. По силата на тези договори разходите за сервизно обслужване на апаратурата, разходите за консумативи за ползваните медицински апарати и доставката на резервни части били за сметка на ВМА", пише в обвинението.

  Иванов пък е обвинен в длъжностно престъпление. "В периода 10.02.2005 г. - 03.12.2013 г., в качеството си началник катедра "Образна диагностика" и началник на клиника "Компютърна и магнитно-резонансна томография" към МБАЛ - София към ВМА, А. Иванов е превишил правата си, като извършил служебни действия, надхвърлящи рамките на предоставените му служебни правомощия. Деянието А. Иванов е извършил с цел да набави за себе си и за другиго - за СМДЛОД "Астра" АД, в което е мажоритарен акционер (притежавал 377 от 500 акции), имотна облага. Той предоставил на СМДЛОД "Астра" АД, за безвъзмездно ползване-свободно и неограничено извън определеното с договорите време, медицински апарати, собственост на ВМА и зачислени на поверената му клиника. Иванов не контролирал в утвърждаваните от него отчетни документи да бъде вписано обстоятелството, при кои ползватели - клиника "Компютърна и магнитно-резонансна томография" - ВМА или СМДЛОД "Астра" АД е възникнала повредата, с оглед възстановяване на щетите на апаратурата при ползването й от СМДЛОД "Астра" АД. Сам извършвал и възлагал на служители на клиника "Компютърна и магнитно-резонансна томография" към МБАЛ-София към ВМА в работното им време, наред с изпълнението на задълженията си по трудовото правоотношение с ВМА, да извършват процедури на пациенти на СМДЛОД "Астра" АД", пише в съобщението на прокуратурата. От това за държавната болница са настъпили щети за 16 647 173 лв.
  Дай мнение по статията
  СЕГА Форум - Мнения: 6 Видими

  50

  dabedabe 06 Декември 2016 16:52
  Цацар много се е амбицирал срещу генералите.
  Mixy 06 Декември 2016 16:55
  Споко, пак ще го оправдаят...
  Пенчо бре 06 Декември 2016 17:03
  "В два от договорите наемната цена е определена като процент от приходите на дружеството, вместо наемът да е определен по пазарни цени. По тези договори е бил определен наем в размер на 37,55 % от приходите, а по идентичен договор за наем на медицинска апаратура, наемът е бил в размер на 60% от приходите.


  Тук загуба не се предвижда! Това са услови - мечта. Така се прави бизнес, Атанасе!
  Стоян Миленков би пял:
  Ех, да бех богатско чедо,
  Тонев да ми беше дедо,


  Какво работи сега този седми заместник на Фънди Тапата?
  Zmeja 06 Декември 2016 17:07
  Този същият искаше да слее Военна и МВР болниците и (според злите езици) да продаде апетитния терен, собственост на МВР (н'ам колко декара до Руския паметник), с което да покрие натрупалите се задължения (или част от тях) на Военна болница (тогава около 20 000 000).
  А какъв хрисим изглежда!
  Приятел4е 06 Декември 2016 17:45
  Подвели са го човека. Също като мамата на нацията. А къде, БТВ, се скри Дерматоложката ?
  brianjones 06 Декември 2016 17:47
  Не и върви на ВМА с дерьмократичните началници: след проф. генерал-майор Николай Купенов, всичките са с криминални наклонности, а последните двама дори и поклонници на нежната мъжка дружба...

 5. #5
  borislav_dzh 06 дек 2016, 18:39
   
  6
   
  0

  В Германия, когато е била военна сила, за подобни неща, че и по-дребни, е следвал военен съд на честта и изхвърляне на провинения от армията.
  Отделно, че заради длъжностните престъпления, двете тикви на снимката трябва да сърбат много по-гореща каша!

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка