Warning: getimagesize(://<img src="http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/33973/GOR%7E0.JPG" alt="image" border="0" />): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

Военнослужещи от Сухопътните войски участват в традиционната „Седмица на гората”

Pan.bg 04 апр 2012 | 09:16 views (1638) commentaries(0)
image" alt="img" /> Военнослужещи от Сухопътните войски участват в традиционната „Седмица на гората”

От 2 до 8 април 2012 г., съгласно програмата на Министерството на земеделието и храните и Агенцията по горите се провежда традиционната „Седмица на гората”. Тази година тя преминава под мотото "Гората за децата” и в нея участват представители на различни институции, ученици и граждани. Седмицата на гората се отбелязва в цялата страна с редица мероприятия, като в тях участват и военнослужещите от Сухопътните войски на Българската армия.

На 03.04.2012 г. в гарнизон Карлово военнослужещите от военно формирование 34750 съвместно с Държавното горско стопанство и Ловно-рибарското дружество в общината участваха в залесяването на млади дръвчета в местността „Ловен парк”. През утрешния ден те ще продължат дейността си като ще засадят още 20 броя дръвчета в района на военното формирование.

В гарнизон Белене военнослужещите от военно формирование 28880 съвместно с Дирекцията на природен парк „Персина” и деца от Обединените детски заведения и ученици от града също се включиха в мероприятията за седмицата на гората и засадиха 120 дръвчета в парка.

http://landforce.mod.bg
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка