Крайният срок за заявки за участие в изложението "Хемус" 2012 е удължен до 15 април

Pan.bg 07 мар 2012 | 08:35 views (2497) commentaries(0)
img Крайният срок за заявки за участие в изложението "Хемус" 2012 е удължен до 15 април

В периода 30.05.2012 - 2.06.2012 г. в Пловдив ще се проведе международното изложение "Хемус" 2012: отбрана, антитероризъм и сигурност. Крайният срок за приемане на заявки за участие в бе удължен до 15 април т.г.
Изложението се провежда под егидата на Министерство на Отбрана и Министерство на икономиката, енергетиката и туризма на Република България на територията на Международен панаир Пловдив.
Международното изложение се организира веднъж на две години с участието на различни държавни институции, военни специалисти, научни работници и граждани.
Десетото международно изложение “ХЕМУС 2012” осигурява добри възможности за приемане на правителствени и военни делегации и гости, експерти във военното дело, както и на посетители-граждани, желаещи да се запозная с постиженията на българската военна индустрия, както и с иновациите, прилогани от водещи чуждестранни компании в бранша.

Придружаващата десетото юбилейно изложение “ХЕМУС 2012” Международна научна конференция, както и другите организирани събития ще осигурят простор за нови идеи, иновации и предложения за усъвършенстване на сътрудничеството между научните звена, производителите и потребителите на военна техника и информационно обслужване, допринасяйки за нарастване на взаимното водерие и сътрудничеството в областта на военното дело, отбраната, сигурността и борбата срещу тероризма.

Участие

Изложба „Хемус” е предназначена за всички български и чуждестранни лица (физически и юридически), както и организации с нестопанска цел, които осъществяват научно - изследователска, производ­ствена и търговска дейност в областта на отбранителната техника.

Тематичните направления са:

Сухопътни войски

Военновъздушни сили

Военноморски сили

Антитерористично оборудване

Техника и технологии за общо осигуряване на войските

За да заявите участие в изложбата трябва да попълните Заявка за участие /Формуляр 1/ и да я изпратите в посочените срокове на организаторите. Освен Заявката за участие е необходимо да изпратите в посочения във Формуляр 2 срок списък и общо-техническа информация за излаганите експонати, необходими за издаване на разрешение за участие от Организационния Комитет. Неспазването на това изискване може да доведе до отказ за участие в Изложбата.

Експонатите на чуждестранните изложители трябва да имат разрешение за временен внос, издадено от Междуведомствената комисия за експортен контрол и неразпространение на оръжия за масово унищожаване.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка