"Военна полиция" представиха годишния отчет

Pan.bg 02 мар 2012 | 20:37 views (2444) commentaries(0)
img ВО НА МО
Директорът на служба „Военна полиция” бригаден генерал Данчо Дяков представи днес годишния отчет за дейността на службата през 2011 г.

Заместник-министърът на отбраната Августина Цветкова присъства днес, 1 март, на годишния отчет на служба „Военна полиция”, представен от директора на службата бригаден генерал Данчо Дяков.
Заместник-министър Цветкова поздрави ръководството и личния състав на службата за успешната работа през 2011 година и подчерта, че с дейността си военните полицаи дават достоен принос в общата система за противодействие на престъпността, поддържането на реда и сигурността в страната.
На заседанието присъстваха председателят на ДКСИ Цвета Маркова, заместник-председателят на ДАНС Димитър Йорданов, главният секретар на Министерството на вътрешните работи Калин Георгиев, административният ръководител на Военно-апелативна прокуратура генерал-майор Крум Манов, представители на Военно-апелативния съд, постоянният секретар на отбраната Николай Милков, началникът на политическия кабинет Йордан Божилов и командващият Съвместното командване на силите генерал-лейтенант Атанас Самандов.

Директорът на служба „Военна полиция” бригаден генерал Данчо Дяков ще предостави данни от отчета за дейността на служба „Военна полиция” през 2011 г. на пресконференция, която ще се проведе от 11.00 ч. на 6 март 2012 г. в сградата на Министерството на отбраната на бул. „Тотлебен” № 34.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка