Warning: getimagesize(://<img src="http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/33973/K.jpg" alt="image" border="0" />): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

В Кюстендил ще работят за привличане на резервисти от БА и МВР

Pan.bg 29 яну 2012 | 08:59 views (2557) commentaries(0)
image" alt="img" /> В Кюстендил ще работят за привличане на резервисти от БА и МВР

Даниела Стоименова
otbrana.com

Общинският съвет на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Кюстендил проведе годишното си отчетно събрание. В работата му взеха участие кметът Петър Паунов, председателят на Общинския съвет Васил Иванов, председателят на Областния съвет на СОСЗР полк.(р) Йордан Шишков и представители на организацията в Дупница.


Председателят на Общинската организация подп.(р) Валентин Николчев направи отчет за дейността на организацията през изминалата година. „На събранията на дружествата през декември членовете посочваха разрешаването на въпроси, свързани главно със социалната и военно-патриотичната дейност. Наложително е привличането на нови членове”, посочи подполковник Николчев.

В поздравлението си към присъстващите кметът Петър Паунов каза: „Вие сте от малкото обществени организации, които излъчват отговорност, а не интерес. Тежестта на управлението, вие я знаете много преди мен. Някои от вас са ме обучавали в казармата. Благодарен съм, че имаме партньор като вашата организация”.

Полк.(р) Йордан Шишков връчи почетни грамоти на трима членове на организацията – полк.(з) Кирил Стоилков, дългогодишен председател на Общинската и Областната организация; кап.(р) Васил Иванов, предс. на ОбС и кап. /р/ Милчо Христов, управител на „Пътнически автотранспорт”.

В приетия план за работата на организацията през 2012 г. са посочени мероприятия за честване на 100-годишнината от Балканската война, социално-здравната защита на членовете и клубната база, и съвместна дейност с местните органи на властта.

Областната организация на СОСЗР е насрочена за 28 февруари т.г.

На снимката: Полковник от запаса Йордан Шишков, кметът на Кюстендил Петър Паунов, капитан от резерва Васил Иванов и подполковник от резерва Валентин Николчев по време на събранието.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка