Анализ на подготовката в Съвместното командване на силите

Pan.bg 26 яну 2012 | 07:54 views (2085) commentaries(1)
img Анализ на подготовката в Съвместното командване на силите проведе вчера, 25 януари, командващият СКС генерал-лейтенант Атанас Самандов. В заседанието участва началникът на отбраната генерал Симеон Симеонов и офицери от основния команден състав на СКС и подчинените му военни формирования.

През изминалата 2011 г. са изпълнени всички задачи, свързани с формирането, подготовката, развръщането, управлението и дейността на контингентите, отбеляза генерал-лейтенант Самандов. Доказателство за това са високите оценки, които дават командващите на операциите с участието на контингенти от Българската армия. Анализът на опита, придобит от участието на български контингенти в мисии зад граница, са от изключително значение за подготовката на военнослужещите.

Генерал-лейтенант Самандов отбеляза още успешното провеждане на компютърно-подпомаганото командно-щабно учение „Енергиен пламък 2011”, както и организирането на подготовката на оперативните групи за подпомагане и връзки в Центъра на американската армия в Хохенфелс, Германия, и в Центъра за подготовка на НАТО в Бидгошч, Полша.

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  кирка 26 яну 2012, 09:36
   
  0
   
  0

  какви анализи на какво на взводни и ротни стрелби ли,ама че сте нагла и пияна дружина

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка