Warning: getimagesize(://<img src="http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/33973/MOD.jpg" alt="image" border="0" />): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

До средата на февруари ще обявят регистъра за вакантните сержантски и войнишки длъжности

Pan.bg 24 яну 2012 | 09:42 views (2605) commentaries(0)
image" alt="img" /> До средата на февруари ще обявят регистъра за вакантните сержантски и войнишки длъжности

Спирдон Спирдонов
otbrana.com

Регистърът на вакантните длъжности за сержанти (старшини) и войници (матроси) към 31.01.2012 г. трябва да бъде обявен публично до 14 февруари. Това става ясно от заповед на министъра на отбраната Аню Ангелов. В списъците няма да се посочват вакантните длъжности от планираните за пълна ликвидация и реорганизиращите се през 2012 г. военни формирования. Срокът за подаване на рапортите от желаещите е до 3 март. До 23 март командирите (началниците) на военни формирования или ръководители на структури да издадат заповеди за назначаване на военнослужещите на длъжност по правомощия, считано от 1 април, се посочва в заповедта.


За офицерите и офицерските кандидати

До края на месеца министърът на отбраната Аню Ангелов ще подпише допълнителен Регистър на вакантните длъжности за офицери и офицерски кандидати към 31.01.2012 г. На 1 февруари регистърът трябва да бъде огласен. Това става ясно от друга заповед на министъра на отбраната. До 3 февруари командирите (началниците) на военни формирования и ръководителите на структури ще трябва запознаят военнослужещите с регистъра. Срокът за подаване на рапортите за кандидатстване за обявените длъжности е до 15 февруари.

Заповедите за преназначаване и за преназначаване и повишаване във военно звание на класираните военнослужещи трябва да бъдат издадени до 28 март. Те ще са в сила от 1 април.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка