Военните клубове да върнат значението си на център на военно-патриотично и културно възпитание

Pan.bg 23 дек 2011 | 08:45 views (2048) commentaries(0)
img Военните клубове да върнат значението си на център на военно-патриотично и културно възпитание

Важно е военните клубове да върнат значението си на център на военно-патриотично и културно възпитание не само на военнослужещите и техните семейства, но и на ветераните, офицерите от запаса, на гражданите, в чиито градове има такива клубове”, каза министърът на отбраната Аню Ангелов на 21 декември, при откриването на изложбата "Централният военен клуб - културен символ от създаването си до днес". Той изтъкна, че Военният клуб в София винаги е бил емблематична сграда и културно средище.

В словото си министър Ангелов отбеляза, че състоянието на някои от военните клубове в страната не е добро и че предстои да се изготви визия за тяхното развитие от Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело”.

Министър Ангелов поздрави личния състав на Централния военен клуб за добрата работа по организацията и представянето на изложбата и поздрави присъстващите с предстоящите коледни и новогодишни празници.

Председателят на Съюза на възпитаниците на Военните на Негово Величество училища о.р полк. Никола Рухчев представи изложбата.

На откриването присъстваха още заместник-министрите на отбраната Августина Цветкова и Валентин Радев, началникът на отбраната генерал Симеон Симеонов, представители на военно-патриотичните съюзи, на Столична община, на ОП „Стара София”.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка