Програмата за празника на Сухопътни войски

Pan.bg 15 ное 2011 | 10:51 views (2081) commentaries(0)
img Програмата за празника на Сухопътни войски

- На 15.11.2011 г. в ЦВК е срещата на командира на Сухопътните войски генерал-майор Стефан Василев с генералите от резерва – бивши командващи, заместник-командващи, началници и заместник-началници на Командването на Сухопътните войски;

- На 16.11.2011 г. личният състав от Командването на Сухопътните войски и представителите на военно-патриотичните съюзи ще вземат участие в традиционния поход „По стъпките на Сливнишките герои”. Ще се премине през местата, където от 5 до 7 ноември 1885 г. са проведени боевете от героичната Сливнишка епопея. На Пантеона на загиналите в Сръбско-българската война, край с. Гургулят, командирът на Сухопътните войски генерал-майор Стефан Василев ще награди военнослужещи и цивилни служители от СВ;

-Кулминациата на празника е тържествено събрание-концерт в театър „Българска армия” на 17.11.2011 г. от 10.00 ч. Там, от името на министъра на отбраната и началника на отбраната, ще бъдат наградени военнослужещи от Сухопътните войски.

-Съгласно утвърдените от командирите планове военните формирования от състава на Сухопътните войски ще отбележат Празника на войските с тържествени събрания, спортни състезания, походи до исторически места, посещения на музей, концерти и срещи с ветерани. Със заповеди командирите на военните формирования ще наградят военнослужещи и цивилни служители, постигнали добри и отлични резултати при изпълнението на служебните и функционалните си задължения.

-На 16.11.2011 г. във всички военните формирования ще се проведе Ден на отворени врати”, на който ще бъдат поканени ученици, представители на местната власт и СМИ.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка