Warning: getimagesize(://<img src="http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/33973/MOD.jpg" alt="image" border="0" />): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

В МО обсъждат доизграждането на комуникационната система на ВВС

Pan.bg 11 ное 2011 | 08:04 views (2662) commentaries(0)
image" alt="img" /> Вчера, 10 ноември, в Министерството на отбраната се проведе Съвет по отбрана. На него беше обсъден Отчет за работата на министерството през третото тримесечие на 2011 г. След включване на направените допълнения, документът ще бъде публикуван на сайта на ведомството.

На съвета беше разгледан и проект на Стратегия за трансформация на участието на Република България в операцията на НАТО в Афганистан. Взе се решение документът да бъде подготвен за междуведомствено съгласуване и до края месец ноември окончателният вариант на стратегията да бъде предоставен от Министерство на отбраната и Министерство на външните работи за разглеждане в Министерски съвет.

На Съвета по отбрана бяха обсъдени изменения и допълнения в Плана за развитие на въоръжените сили до 2014 г., които ще дадат възможност за икономии в бюджета на ведомството за 2012 г.

Членовете на съвета обсъдиха и възможностите за доизграждането на комуникационната система на ВВС.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка