Warning: getimagesize(://<img src="http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/33973/US.jpg" alt="image" border="0" />): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

Американски офицер от СИОР гостува в България

Pan.bg 04 ное 2011 | 08:00 views (3667) commentaries(0)
image" alt="img" /> Американски офицер от СИОР гостува в България

Спирдон Спирдонов, otbrana.com

Гостуващият у нас помощник-главен секретар на Междусъюзническата конфедерация на офицерите от резерва (СИОР) за САЩ капитан I ранг от резерва Дейвид Ъпстейн лично се убеди в ангажимента на Министерството на отбраната във връзка с поемането на председателството на организацията от СОСЗР. То стана на срещата му с директора на дирекция „Управление на човешките ресурси” полковник от резерва Иван Иванов. Както е известно СОСЗР ще оглави СИОР през 2014-2016 г.

Председателят на ЦС на СОСЗР генерал-лейтенант от резерва Стоян Топалов изрази благодарността си за подкрепата на МО. От думите му стана ясно, че визитата на капитан I ранг Ъпстейн, който има 20-годишен опит в ръководството на конфедерацията, е от голяма полза за подготовката на концепцията за нашето президенство, която ще се реализира съвместно с министерството. Полковник от резерва Иванов не скри отличните си впечатления от добрата съвместна работа със СОСЗР и бе категоричен, че подготовката и самото президенство е общо дело.

Гостът бе запознат със задачите на новосъздаденото Централно военно окръжие от неговия началник полковник Стоян Стаматов. Той остана впечатлен и от подготвения за приемане проект на закон за резерва. В срещата участваха още полковник от резерва Николай Икономов от МО, вицепрезидентът на СИОР за България полковник от резерва Константин Попов и секретарят на Комитета „Партньорство за мир и развитие” майор от резерва Димитър Попов.

На снимката: Директорът на дирекция „Управление на човешките ресурси” в МО полковник от резерва Иван Иванов разговаря с помощник-главния секретар на Междусъюзническата конфедерация на офицерите от резерва (СИОР) за САЩ капитан I ранг от резерва Дейвид Ъпстейн.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка