Warning: getimagesize(://<img src="http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/10541/aa%7E0.jpeg" alt="image" border="0" />): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

Зам.-министърът на отбраната Августина Цветкова ще посети Германия

Pan.bg 02 ное 2011 | 08:31 views (1837) commentaries(0)
image" alt="img" /> Заместник-министърът на отбраната Августина Цветкова заминава днес, 2 ноември, на работно посещение в Оберамергау, Германия. По покана на началника на Училището на НАТО полковник Марк Бейнс тя ще представи опита на Министерството на отбраната на Република България в изграждането на интегритет пред цивилни и военни експерти от държави-членки на НАТО и страни-партньори.

Заместник-министър Цветкова е поканена като лектор в курса „Ръководство на отбраната при изграждането на интегритет“. Целта на обучението е да се разгледат положителните практики в областта на лидерството, интегритета, доброто управление и ръководство в рамките на секторите на сигурността и отбраната. По време на пленарните сесии участниците в курса ще бъдат запознати с концепцията за прозрачност и добро управление на НАТО, ще бъдат обсъдени средствата и способите за засилване на интегритета и намаляване на корупцията, методите за включване на антикорупционните стратегии и интегритета в управлението, както и взаимодействието с гражданското общество за повишаване на интегритета и редуциране на корупцията.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка