Warning: getimagesize(://<img src="http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/33973/MOD1.JPG" alt="image" border="0" />): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

Редовно заседание на съвета по отбрана

Pan.bg 21 окт 2011 | 15:24 views (2275) commentaries(0)
image" alt="img" /> Редовно заседание на съвета по отбрана

Министър Ангелов разпореди в Българската армия да се извърши преглед на готовността на модулните формирования за помощ на населението в усложнена зимна обстановка на заседанието на Съвета по отбрана, проведено на 19 октомври. През тази седмица военнослужещи и военна техника на Българската армия се включиха в подпомагане на населението в бедстващите райони в страната – Сливен, Карлово и Варна.

На заседанието членовете на Съвета разгледаха анализ на резултатите от атестирането на военнослужещите през 2011 г. и обсъдиха промени в Наредбата за критериите, условията и реда за атестиране на военнослужещите.

На вниманието на членовете на Съвета беше представен доклад с резултатите от административната проверка, проведена от Съвместното командване на силите, по случая с кражбата на 14 броя 85-мм боеприпаси от района на бившето поделение в Челопечене. Министър Ангелов разпореди въз основа на административната проверка да се предложат съответните дисциплинарни мерки спрямо виновните лица в срока и по процедурата, установени от ЗОВСРБ и Правилника за неговото прилагане.

Продължава изпълнението на оперативно-издирвателни мероприятия от органите на Военна полиция в тясно взаимодействие с МВР и ДАНС. По образуваните досъдебни производства се провеждат процесуално-следствени действия под ръководството на Военноокръжна прокуратура – София.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка