Warning: getimagesize(://<img src="http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/33973/TH.JPG" alt="image" border="0" />): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

Завърши командно-щабното учение „Незабавен отговор - 2011”

Pan.bg 21 окт 2011 | 08:02 views (2209) commentaries(0)
image" alt="img" /> Завърши командно-щабното учение „Незабавен отговор - 2011”

Вчера, 20 октомври, успешно завърши командно-щабното учение „Незабавен отговор - 2011”, с участието на военнослужещи от щаба на военно формирование 48 340 от състава на 61-ва Стрямска механизирана бригада.

Учението, което се проведе в района на бригадата е завършващ етап от подготовката за сертифицирането на военното формирование по изискванията на CREVAL. Проверени бяха уменията на щаба за прилагане на щабни процедури на НАТО и разработените стандартни оперативни процедури на НАТО, както и оперативната подготовка на офицерите от щаба на дивизиона по планиране на операциите, обработка и анализ на информацията.

Комисията за оценка, с ръководител полковник Николай Караиванов постави оценка „боеготов” на формированието. Представителите на щаба на НАТО в Мадрид дадоха положителна оценка на действията на личния състав, участващ в учението.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка