Warning: getimagesize(://<img src="http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/33973/VAGSR1.jpg" alt="image" border="0" />): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

Антикорупцията налага нов начин на мислене

Pan.bg 02 окт 2011 | 09:25 views (2885) commentaries(1)
image" alt="img" /> Антикорупцията налага нов начин на мислене

30.09.2011, в-к „Българска армия”

Антикорупционната политика на Министерството на отбраната е въпрос на нов начин на мислене и работа, на нова етика и поведение. Това заяви при закриването на пилотния курс по антикорупция във Военна академия “Георги Ст. Раковски” Августина Цветкова. Заместник-министърът на отбраната връчи удостоверенията на завършилите курса. В едноседмичното обучение участваха военнослужещи и цивилни служители от Министерството на отбраната и видовете въоръжени сили.
Докато не променим начина на мислене, докато не разберем, че антикорупционната политика е въпрос на нова етика и поведение, няма да можем с нищо да се справим, изтъкна Цветкова. Тя посочи, че резултатите от курса ще бъдат анализирани, за да може той да се превърне в традиционен за служителите на МО и видовете въоръжени сили. Ще се опитаме да обхванем максимален брой хора, изтъкна заместник-министърът на отбраната, която изказа благодарност към Военна академия за организацията на курса.

Пред журналисти Цветкова сподели, че тази проява е част от антикорупционната политика на МО. Имаме постоянен съвет по антикорупция, в който членуват всички директори и представители на видовете въоръжени сили, напомни тя. Антикорупционната политика трябва да стане наше ежедневие, категорична беше Цветкова. Поемаме ангажимента колкото може повече представители на Министерството на отбраната да преминат курса, допълни заместник-министърът на отбраната.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  da-da 02 окт 2011, 17:16
   
  0
   
  0

  на приказки може иначе едва ли

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка