Британското разузнаване: Руските окупатори се бият с ранени и ампутирани крайни

Pan.bg 18 дек 2023 | 18:12 views (1001) commentaries(0)
img
пан.бгБританското разузнаване: Руските окупатори се бият с ранени и ампутирани крайници
"Европейска правда", "Украинска правда" — понеделник, 18 декември 2023 г., 17:01 ч.

Илюстративна снимка

Разузнавателната общност на Министерството на отбраната на Великобритания заяви, че наказателните части на руските нашественици от "Щорм-З" най-вероятно ще се върнат към изпълнение на бойни задачи с незараснали рани и дори след ампутация на крайници.

Източник: "Европейска истина" с позоваване на прегледа на разузнаването на британското министерство на отбраната от 18 декември

Подробности: „Това следва потвърдени доклади, че членовете на Storm-Z, бойците от Донецк и групата Wagner често са получавали минимално или никакво лечение“, казаха анализаторите.

Източници от разузнаването сочат, че осъдените новобранци, които съставляват голяма част от звената Storm-Z, са третирани лошо и една от причините за това е, че затворниците често нямат необходимите документи за достъп до военните болници.

Както се обобщава в прегледа, липсата на адекватно медицинско обслужване в театъра на военните действия ще доведе до факта, че административната и медицинска тежест отново ще падне директно върху плещите на военните части.

По-рано британското разузнаване разказа как Русия ще проведе „избори“ за президент на Руската федерация на 15-17 март 2024 г. в окупираните територии на Украйна.
ВИДЕО НА ДЕНЯ

Преди това разузнавателната общност на британското министерство на отбраната нарече кибератаката срещу украинския мобилен оператор "Киевстар" една от най-разрушителните подобни операции от началото на пълномащабното нахлуване в Руската федерация.

Британското разузнаване също така заяви, че въпреки постепенното настъпление на руската армия в района на Маринка, смята за изключително малко вероятен значителен руски пробив в посока Курахово.
източник

Українська правда

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка