Завърши курсът за инструктори по общовойскова подготоква

Pan.bg 23 юли 2021 | 14:31 views (2602) commentaries(0)
img хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на НВУ

Старшина Борислав Домеников получи отличието за най-добре представил се участник в курса за инструктори по общовойскова подготовка, който се проведе в Професионалния сержантски колеж на Националния военен университет „Васил Левски“. Лично командирът на военния тренировъчен тим кап. Раян Маккормик награди старшина Домеников, който е главен инструктор-специалист в Професионалния сержантски колеж.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Втори според класацията на треньорите е лейт. Михаел Павлов, който е командир на взвод в Курсантския батальон. В топ три влезе и ст. серж. Райна Пораскова, представител на Професионалния сержантски колеж на Висшето военно училище в Долна Митрополия.

Всички 18 обучаеми, които участваха в едномесечния курс, получиха сертификати за отличното си представяне. Кап. Маккормик връчи на директора на Професионалния сержантски колеж офицерски кандидат Крум Вачков плакета на Британския тренировъчен тим за Централна и Източна Европа, базиран в чешкия град Вишков.

От своя страна оф. кандидат Вачков отличи кап. Маккормик с плакет на колежа и благодари на целия тим от свое име и от името на началника на Националния военен университет бриг. ген. Иван Маламов.

И четиримата представители на Британския тренировъчен тим – кап. Раян Маккормик, серж. Джейсън Адамс, серж. Кристофър Морисън и серж. Доминик Форежда получиха благодарствени грамоти и подаръци за спомен от всички курсисти от Велико Търново.Navigate with the buttons down below to explore the gallery!


Завърши курсът за инструктори по общовойскова подготоква

PREVIOUS PHOTO 1/3 NEXT PHOTO

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0