/СНИМКА/: САЩ разположиха 18 ОТРК в Румъния, способни да нанесат едновременен удар по Крим

Pan.bg 06 мар 2021 | 18:05 views (2720) commentaries(4)
img
pan.bg


На въоръжение в Румъния се появиха 18 тактически ракетни комплекса M142 HIMARS, които могат да бъдат оборудвани или с боеприпаси за залпов огън, или с тактически ракети. Най-голямата опасност за Русия представляват боеприпасите AFOM, чийто обсег на действие е до 300 километра, това е напълно достатъчно, за да нанесе мощен удар по Крим.

image

На представената снимка може да се види морски кораб, доставил 18 комплекса M142 HIMARS от САЩ до Румъния. Към момента остава неизвестно дали говорим за доставка само на боеприпаси за залпов огън, или заедно с тях тук са транспортирани и тактически ракети.

Експертите не изключват, че в отговор на действията на Румъния, Русия ще разположи на територията на Крим допълнителни тактически ракетни комплекси "Искандер" и "Искандер-М", чиито възможности са много по-широки - обхватът на руския ОТРК е достатъчен за нанасяне на удари по Румънската столица, което очевидно трябва да отрезви тази страна членка на НАТО от всякакви провокации.

Източник: avia.pro Снимка: avia.pro

Превод и редакция: pan.бг
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 4

 1. #1
  1S32 06 мар 2021, 18:36
   
  27
   
  9

  Предлагам на руснаците да изнесат за Куба, Венецуела и други съседни страни пострадали от американската демокрация ракетни комплекси с малък и среден радиус на действие за защита на демокрацията от фашистката империя на злото САЩ

 2. #2
  Borei 07 мар 2021, 00:15
   
  11
   
  6

  "...ракетни комплекси "Искандер" и "Искандер-М", чиито възможности са много по-широки - обхватът на руския ОТРК е достатъчен за нанасяне на удари по Румънската столица, което очевидно трябва да отрезви тази страна членка на НАТО от всякакви провокации."

  Да, трагично е положението!
  И в Румъния хората си ходят на работа с маски, децата в детски градини, има градски и извънгрдаски транспорт и т.н.... но ето и това. Някои са решили там да предоставят на сатанистите САЩ възможност да заплашват тука с оръжията си други в Европа. Румънците никой не ги е питал.

  И ако САЩ наистина ударят някога Крим, то Русия би трябвало да им размаже всичките оръжия и бази в Румъния, но и да стреля директно там по САЩ.
  Тези трябва най-после да разберат, че няма значение, че се укриват в други страни и от там искат да нападат, Путин един път им каза: Ние ще отговорим и също и по центъра на вземането на решенията.
  А нападение на Русия не се решава на ниво военна база, каквито са тези в Румъния. Ясно е, че такива решнеия се вземат в САЩ и че Русия би трябвало да унищожи САЩ, ако ги нападнат тука от Румъния. НО и румънците ще пострадат, макар и никой да не ги е питал, да им използват страната.
  Това е трагедията, както на румънците, така и на други, като тях.

 3. #3
  5kof 07 мар 2021, 06:46
   
  8
   
  7

  Силно, ама много силно се надявам дедо Байдън да има мааалко повече акълец от оня предния русоляв маймун и не прави глупости, които да поведат човечеството към самоизбиване.

 4. #4
  Ghost_ 08 мар 2021, 10:40
   
  1
   
  0

  ПАН, пак не сте в час!

  САЩ НЕ Е РАЗПОЛОЖИЛ комплекси M142 HIMARS в Румъния!!!
  Напротив, Румънците ЗАКУПУВАТ ракетни комплекси!
  И не са 18, а 54 броя!

  Така че, поздравления за Румъния!
  Оръжие, което ние нарязахме (тактически ракети), те си купуват.

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка