ПРИПОМНЯМЕ: НАЧАЛНИКЪТ НА ВОЕННО ФОРМИРОВАНИЕ 52 210-БАНКЯ ПОЛКОВНИК ДЖЕНКО ДЖЕНКОВ ПРЕМИНА В ЗАПАС

Pan.bg 12 яну 2021 | 16:23 views (1092) commentaries(1)
img Началникът на военно формирование 52210-Банкя и главен еколог на Българската армия полковник Дженко Дженков напусна редиците на Съвместното командване на силите

След 38 години достойна служба в Българската армия, началникът на Центъра за наблюдение и контрол на радиационна, химическа, биологическа и екологическа обстановка в гр. Банкя и главен еколог на Българската армия полковник Дженко Дженков напусна редиците на Съвместното командване на силите и премина в запас

„От името на ръководството на Съвместното командване на силите и лично от свое име, Ви изказвам нашата благодарност и уважение за ползотворната ни съвместна работа през годините, за проявения професионализъм, неизчерпаемата енергия и добрите ни колегиални взаимоотношения като началник на центъра за наблюдение и контрол на РХБЕ обстановка“, заяви командващият на Съвместното командване на силите генерал-лейтенант Любчо Тодоров в обръщението си към полковник Дженков.

„Вашата военна кариера, натрупаните през годините знания и опит, са категорично основание за гордост и удовлетворение от достойно извървения път, както и гарант за бъдещите Ви начинания. Желая Ви много здраве, радост и благоденствие. Нека този ден даде нов прочит на всички мисли, дела и планове за бъдещето, и нека мъдростта и вярата бъдат Ваши верни спътници по трудните житейски пътища“, допълни генерал-лейтенант Тодоров.

За постигнати високи резултати при изпълнение на служебните си задължения, по време на безупречната си служба, както и за показани професионални и личностни качества с предметна награда „ръчен часовник“ полковник Дженков бе награден от командващия на СКС.

На церемонията, при спазване на мерките за неразпространение на COVID-19 присъстваха още заместник-командващия на СКС генерал-майор Иван Лалов, началникът на щаба на СКС бригаден генерал Валентин Кръстев, заместник-началникът на щаба на СКС полковник Пламен Йорданов, началниците на отдели и самостоятелни сектори в СКС.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  Краси Кръстев 13 яну 2021, 09:18
   
  5
   
  0

  Отлично подготвен офицер, изключително ерудиран, добър приятел и добър учител.

Напиши коментар

Задължителни полета*

General Dynamics European Land Systems

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка