ВАЕ Systems и Elbit Systems of America формират eкип за бъдещата бойна машина на СВ на САЩ

Pan.bg 22 окт 2020 | 10:44 views (813) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на baesystems.com

BAE Systems и Elbit Systems of America се обединяват, за да разработят и интегрират нови усъвършенствани оперативни способности за бойни машини. Споразумението е за разработката и интегрирането на нови технологии за системите на бойните машини, които ще доведат до нови усъвършенствани бойни способности.

Водещата компания BAE Systems е лидер в индустрията, в проектирането, интеграцията, производството и поддръжката на иновативни бойни превозни средства. Elbit Systems of America е световен лидер в проектирането и интегрирането на усъвършенствани куполни решения. Споразумението за съвместна дейност дава възможност да се изследват възможностите за автоматизация на действията на екипажа, системите за защита на бойните машини, както и интеграцията в куполите на бойните машините на други защитни и нападателни системи с различни калибри на оръдията и поддържащите оръжейни системи.

„BAE Systems и Elbit Systems of America инвестират в нови, трансформиращи технологии за бойни превозни средства както и в куполни решения, които значително ще повишат преживяемостта и жизнеспособността на следващото поколение бойни машини на американските и интернационалните военни сили. Нашите взаимоотношения демонстрират ангажимента ни към нашите клиенти, да предоставим, въз основа на съвместения ни опит решения, за създаване на общи бойни машини за ефективни бъдещи бойни действия “ заяви Джим Милър, директор „Бизнес развитие“ в BAE Systems.

„Екипът на Elbit Systems of America се радва да си партнира с BAE Systems както и на възможностите, които произтичат от тази връзка. Нашето широко портфолио от технологии и решения за повишаване на ефикасността на мисиите, заедно с доказаните резултати на BAE Systems за осигуряване на високоефективни бойни системи, ще донесат голяма полза на бойците, когато се изправят пред нови предизвикателства и нужди “ сподели Ридж Соуър, вицепрезидент „Наземна бойна техника и прецизно насочване“ в Elbit Systems of America.

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка