Продължават поздравите за най-стария военен вестник в Европа

Pan.bg 21 фев 2020 | 12:05 views (179) commentaries(0)
img Източник:"Armymedia.bg'';Автор БА

По повод празника на вестник „Българска армия“, който беше на 14 февруари, в редакцията ни постъпиха още поздравителни адреси от командващия на Съвместното командване на силите – генерал-лейтенант Любчо Тодоров, от директора на Центъра за изследване, изграждане и усъвършенстване на способностите на НАТО за управление на кризи и реагиране при бедствия – полковник Орлин Николов, и от директора на Националния военноисторически музей доц. д-р Соня Пенкова.

„Вестник „Българска армия“ и днес своевременно откликва на пулса на новото време“, се казва в поздравителния адрес от името на генерал-лейтенант Любчо Тодоров. „Нека вестник „Българска армия“ да остане в бойния строй – на най-важните рубежи за защита на армейските ценности“, се казва още в поздравителния адрес от командващия на СКС.
За високия професионализъм на екипа на вестника ни поздравява и полковник Орлин Николов, който припомня, че през годините изданието е сменяло имената си, но никога не е прекратявало своето съществуване в полза на армията.

Военният вестник е определен като най-стария в Европа по думите на директора на НВИМ доцент Соня Пенкова. В своя поздравителен адрес тя подчертава, че през всичките години на съществуването на вестника той непрекъснато печели доверието на своята аудитория.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА!


Регистрирай се

За реклама

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Новини от агенция Xinhua

Прочети още
eXTReMe Tracker