Общоградски турнир по стрелба с пистолет „Макаров”

Pan.bg 12 ное 2019 | 12:48 views (410) commentaries(0)
img Източник:''Armymedia.bg'';https://landforce.armf.bg/

По повод предстоящия празник на Сухопътните войски, вчера, 11 ноември, на гарнизонен учебен център „Червен” се проведе общоградски турнир по стрелба с 9 мм пистолет „Макаров”. В него взеха участие отбори от 4-ти артилерийски полк, община Асеновград, районно управление на полицията, Архиерейско наместничество-Асеновград, съюз на предприемачите – Асеновград, Многопрофилна болница за активно лечение – град Асеновград, представители на регионалните средства за масово осведомяване, строителна фирма „Запрянови”, народно читалище „Родолюбие-1873” и на бивши военнослужещи, служили в артилерийския полк в Асеновград. Командирът на 4-ти артилерийски полк полковник Лъчезар Мишев откри традиционния турнир,който се проведе в две дисциплини – прецизна и динамична стрелба. Всеки отбор се състоеше от четири участника – по двама за двете дисциплини.

В дисциплината „Прецизна стрелба” надделя отборът на 4-ти артилерийски полк.

Второто място зае отборът на Районно управление на полицията, а на третото място се класира отбора на Архиерейското наместничество.

Индивидуални победители в дисциплината с равен брой точки са старшина Минко Минков и младши следовател Димитър Тютюнджиев.

В динамичната стрелба първото място бе спечелено от отбора на Архиерейския наместник отец Йордан Георгиев.

Второто място зае отбора на 4-ти Артилрерийски полк, а на третото място се класира отбора на Регионална служба пожарна безопасност и защита на населението

Индивидуален първенец в дисциплината е представителят на Районно управлвние на полицията Николай Андонов.

В крайното комплексно класиране първото място завоюва отбора на 4-ти полк, второто място зае отбора на Архиерейско наместничество – Асеновград, а нa трето място се класираха представителите на Районното управление на полицията.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка