ГАЛЕРИЯ: ПОЛКОВНИК ДОБРОМИР ДОБРЕВ Е НОВИЯТ КОМАНДИР НА ГАРНИЗОН ШУМЕН

Pan.bg 10 окт 2019 | 09:24 views (5042) commentaries(0)
img
Досегашният началник и командир на Базата за съхранение на въоръжение и техника и подготовка на резервисти полковник Емил Симеонов е назначен за началник на щаба на 2-ра механизирана бригада.

Otbrana.com

С тържествен ритуал вчера в гр. Шумен се извърши смяна на длъжността командир на Базата за съхранение на въоръжение и техника и подготовка на резервисти, той и началник на гарнизон Шумен. На церемонията присъстваха командирът на Сухопътните войски генерал – майор Михаил Попов и комисия от щаба на Сухопътните войски.
Досегашният командир полковник Емил Симеонов е назначен за началник на щаба на 2-ра механизирана бригада.
За нов командир на Базата със заповед на министъра на отбраната е назначен полковник Добромир Добрев.
В обръщението си към личния състав генерал – майор Михаил Попов изрази увереността си, че полковник Добрев ще продължи да следва създадените добри традиции, ще създаде и нови за по- доброто изпълнение на поставените задачи. „Полковник Добрев е високо подготвен офицер с доказани професионални качества и със своя опит и умения достойно ще продължи да работи за издигането авторитета на формированието, както сред местната общественост, така и сред формированията от Сухопътните войски“, каза още генерал-майор Попов.
Командирът на Сухопътните войски благодари на полковник Симеонов за службата и му пожела късмет и успехи на новата длъжност. От своя страна полковник Симеонов благодари на военнослужещите и цивилните служители от Базата. Пожела им да продължат да се трудят за благото на Родината и да бъдат добър пример за останалите формирования от Сухопътните войски.
Генерал – майор Попов пожела на полковник Добрев и на личния състав на формированието много здраве, лично и семейно щастие, и бъдещи успехи!
Полковник Добрев заяви, че най-важни за него са хората с тяхната мотивация, отговорност и подготовка. „….Вие сте гръбнакът на формированието, с Вашата лоялност и трудолюбие взаимно ще продължим да се подкрепяме и надграждаме това, което сме постигнали досега....”, съобщава КСВ.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ГАЛЕРИЯ: ПОЛКОВНИК ДОБРОМИР ДОБРЕВ Е НОВИЯТ КОМАНДИР НА ГАРНИЗОН ШУМЕН

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/4 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка