Работно посещение на главни сержанти от Националната гвардия на Тенеси, САЩ

Pan.bg 10 юли 2019 | 00:51 views (477) commentaries(2)
img /armymedia.bg


Работно посещение на главни сержанти от Националната гвардия на Тенеси, САЩ, ще се проведе в периода 8 – 12 юли 2019 г. в няколко военни формирования на територията на страната. В рамките на визитата ще се състои и конференция с участието на главни сержанти (флагмански старшини) от Българската армия и главни сержанти от Националната гвардия на Тенеси, САЩ. Целта на конференцията e укрепване и задълбочаване на работните взаимоотношения между американските и българските главни сержанти и обсъждане на бъдещи насоки за повишаване нивото на обучение. По време на форума ще се обсъдят въпроси, свързани с повишаването на подготовката и лидерските качества на главните сержанти от Националната гвардия на Тенеси и главните сержанти (флагманските старшини) от Българска армия. Участниците ще представят различни гледни точки, свързани с развитието на сержантския и войнишки състав и ще бъде осигурен своеобразен форум за обмен на идеи и информация за процеса на набиране и задържане на военнослужещи.

Важен акцент по време на форума ще бъде дефинирането на бъдещи съвместни дейности, свързани с разширяване на възможностите за подготовка и участие в курсове за повишаване на професионалната квалификация на сержантите и войниците от Националната гвардия на Тенеси и Българската армия.

От американска страна ще присъстват 12 главни сержанти от Националната гвардия на Тенеси, а от българска ще участват главният сержант на Българската армия старшина Калин Крумов, главните сержанти на Съвместното командване на силите, видовете Въоръжени сили и 68-а бригада Специални сили.

Главните сержанти от Националната гвардия на Тенеси, САЩ и главните сержанти (флагмански старшини) от Българската армия ще посетят военното формирование 28 000 – Граф Игнатиево, 68-ма бригада „Специални сили“, Центъра за подготовка на специалисти в Сливен, Пункта за базиране – Варна и Професионалния сержантски колеж към Националния военен университет във Велико Търново.

Източник: https://www.mod.bg/
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 2

 1. #1
  цар и генерал 10 юли 2019, 07:18
   
  4
   
  1

  и главните сержанти (флагманските старшини) от БългарскаТА армия. И защо само тъпи янки идват? Главните сержанти на другите западни държави къде са? Идват американците,правят инспекция,дават си заповедите и си отиват,а нашите казват само едно:"-Слушам!". Слагачество и Безумие. Чуждият ботуш няма да си отиде.

 2. #2
  байчо 10 юли 2019, 21:07
   
  0
   
  1

  Отговор на коментар: #1
  Много си тъп, толкова си тъп, че сигурно кукуригаш у ваше село на мегданя!

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка