ГАЛЕРИЯ: ГЕНЕРАЛ ИВАН ЛАЛОВ ВРЪЧИ СЕРТИФИКАТИ НА УЧАСТНИЦИ В УЧЕНИЯТА НА "НОВО СЕЛО" ПРЕЗ ЮНИ!

Pan.bg 03 юли 2019 | 09:28 views (3380) commentaries(0)
img
Признание за успешното ръководство на ученията
Otbrana.com

Заместник-командващият на Съвместното командване на силите генерал-майор Иван Лалов, той и директор на националната структура за ръководство и контрол на ученията на територията на България връчи сертификати на всички военнослужещи от състава на Националната структура за ръководство и контрол на ученията, проведени през месец юни на територията на Р България и Медийния център, съобщават от СКС.

Националната структура за ръководство и контрол на учението беше сформирана от представители на Съвместното командване на силите, Сухопътните войски, Военновъздушните сили, Щабен елемент за интегриране силите на НАТО, 68-ма бригада Специални сили на Учебен полигон „Ново село“, за времето от 3 юни до 21 юни 2019 г.

В структурата му бяха включени Ситуационен център с ръководител полковник Юлиян Петров, Група за реално осигуряване с ръководител полковник Димитър Андонов, Група за разбор и анализ с ръководител подполковник Валери Игнатов, както и Група за осигуряване на RSOM процеса с ръководител майор Владимир Спиридонов.

Отразяването на дейността на участващите военни формирования по време на ученията се извърши от Медийния център на Учебен полигон „Ново село“, съставен от български и американски специалисти по връзки с обществеността, с ръководители полковник Виолина Вълева и подполковник Саманта Халоу от 126-ти Център за връзки с обществеността на американската армия.

Генерал-майор Лалов благодари на всички военнослужещи и цивилни служители за самоотвержената и отлична работа, ефективното взаимодействие и координация и положените усилия по време на учението. Той пожела на всички здраве, късмет и нови професионални успехи.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >


Navigate with the buttons down below to explore the gallery!


ГАЛЕРИЯ: ГЕНЕРАЛ ИВАН ЛАЛОВ ВРЪЧИ СЕРТИФИКАТИ НА УЧАСТНИЦИ В УЧЕНИЯТА НА "НОВО СЕЛО" ПРЕЗ ЮНИ!

PREVIOUS PHOTO 1/8 NEXT PHOTO

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка