Поздравителен адрес на генерал Симеон Симеонов до командването и личния състав на авиационна база Граф Игнатиево

Pan.bg 16 мар 2011 | 09:51 views (4807) commentaries(0)
img otbrana.com

ДО КОМАНДВАНЕТО И ЛИЧНИЯ СЪСТАВ

НА 3 ИЗТРЕБИТЕЛНА АВИАЦИОННА БАЗА – ГРАФ ИГНАТИЕВО

Господин бригаден генерал Стойков,
Уважаеми господа офицери, сержанти и войници,
Дами и господа цивилни служители,
Воини от резерва,

Щастлив съм, че в този ден мога да изразя своята почит и уважение към целия личен състав на 3-та изтребителна авиобаза по случай 60-годишнината от създаването й.
Историята на изтребителната авиация започва именно от тук, в Граф Игнатиево. Авиационният дух и традиции в базата са толкова силни, че се усещат във всяка глътка въздух, раздиран от мощния тътен на металните птици, които денонощно пазят небето на България.
Достойното място на базата в авиационната ни история е извоювано с търпеливия и всеотдаен труд, с любовта и ентусиазма на летците и авиационните специалисти.
За мен е чест, че голяма част от моя житейски и професионален път премина тук, стигайки до командир на авиобазата. Това време е много важно за изграждането ми като пилот и авиационен командир.
Щастлив съм, че и днес в Граф Игнатиево служат изключително подготвени пилоти, инженери, специалисти по КИНС и логистици.
Трета изтребителна авиобаза е образец за модерно високотехнологично авиационно съединение, останало здраво свързано с най-доброто от своето минало и традиции и смело и уверено гледащо в своето бъдеще.
Аз съм убеден, че целият личен състав ще продължи да бъде на висотата на новите, по-големи изисквания и отговорности, ще бъде както досега в крак с новите реалности и ще изпълнява по най-добрия начин своите нелеки задачи.
Пожелавам на всички вас, уважаеми военнослужещи и цивилни служители от авиобаза Граф Игнатиево, да сте здрави, успешни на професионалното поприще и щастливи в личния живот!
Нека са много годините напред, в които любовта към небесната шир и войнският дълг за защита на Република България ви обединяват и ръководят.
Честита 60-годишнина!

С уважение,
ГЕНЕРАЛ СИМЕОН СИМЕОНОВ
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка