Подкрепете Децата на Българската армия на номер 1696!

Pan.bg 24 дек 2010 | 09:45 views (2049) commentaries(0)
img MO

Благотворителната кампания на Министерството на отбраната в подкрепа на децата на военнослужещите и цивилните служители, загинали при изпълнение на служебния си дълг, продължава да набира средства. В навечерието на коледните празници сумата достигна 64 515 лв.

Средствата бяха събрани от провелите се благотворителни прояви, организирани от Министерството на отбраната, Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело”, Националният военноисторически музей, както и с финансови дарения от фирми, търговски дружества към Министерството на отбраната, депутати, банки, фондации.

Ежемесечно военнослужещи и цивилни служители от Министерството на отбраната заделят от своята заплата в помощ на 88 деца. С нея фондация „Деца на Българската армия” осигурява редовна месечна стипендия от 250.00 лв.

Благотворителната кампания, която провежда министерството не е еднократен акт. Затова със съдействието на трите мобилни оператора М-тел, Глобул и Виваком Министерството на отбраната разкри кратък номер – 1696, на стойност 1. 20 с ДДС, който е активиран целогодишно.

В условия на икономически трудности това дава възможност за допълнителна подкрепа от страна на българското общество в бъдещето на децата на Българската армия.

Подкрепете Децата на Българската армия на номер 1696!
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка