Извънземни наблюдават американски ракетни бази

Pan.bg 24 сеп 2010 | 16:20 views (3341) commentaries(1)
img http://www.foxnews.com/
Бивши военнослужащи от ВВС на САЩ ще дадат пресконференция на 27 септември за НЛО, които са наблюдавали американски бази с междуконтинентални балистични ракети с ядрени бойни глави.
През 1967 г. капитан Роберт Салас е бил дежурен в ракетната база в Монтана, когато НЛО са изключили системата за управление на междуконтиненталните балистични ракети с ядрени бойни глави.
И той не е единственият, който е бил свидетел на подобни случаи. В понеделник, 27 септември шест офицери и един сержант, служили във ВВС на САЩ, ще нарушат дългогодишното си мълчание и ще дадат пресконференция в Националния пресклуб във Вашингтон относно НЛО и ракетните бази. Те ще се опитат да подтикнат правителството публично да потвърди за тези инциденти, декларирайки, че им е било заповядано никога да не споменават за тези случаи.
“Ние просто говорим за неидентифицирани летящи обекти, известни като НЛО”, заявява пред FoxNews.com бившият капитан от ВВС на САЩ, който е работил като офицер, отговарящ за изстрелване на междуконтинентални балистични ракети с ядрен заряд. Той, заедно с изследователя Роберт Хастинг (автор на книгата "UFOs and Nukes: Extraordinary Encounters at Nuclear Weapons Sites” – “НЛО и ядрените ракети: Необичайни явления в ракетните бази”) ще са домакини на пресконференцията.
Двамата са събрали свидетелски показания от над 120 бивши или пенсионирани офицери, в които се говори за продължаващи и тревожни въздействия на неидентифицирани летящи обекти върху бази с ядрено въоръжение. В редица от случаите системите за управление на няколко ракети с ядрен заряд едновременно и безпричинно отказват при появата на обекти с формата на летящи чинии, които безшумно ‘зависват’ над ракетните бази.

"Аз бях дежурен, когато се появи неиндентифициран обект и зависна точно над нас”, това казва Салас за събитието от 16 март 1967 г. във военновъздушната база Малмстром в Монтана, където са се намирали в бойна готовност стратегическите ядрени ракети Minuteman. “Системата за изстрелване на 10-те ракети блокира. Същото се случи седмица по-късно в друга база”, продължава Салас.
Според Салас тези НЛО не са военни разузнавателни средства на друга държава , а извънземни апарати.
Друг участник, полковникът от запаса Чарлс Халт, е наблюдавал обект с формата на диск, насочващ светлинни лъчи към английската военновъздушна база Bentwaters и малко по-късно чува по радиостанцията, че апаратът е кацнал в зоната за съхранение на ядрено оръжие. И двмата участници в пресконференцията са били предупредени тогава от ВВС никога да не разкриват детайли за тези събития.
"ВВС на САЩ лъжат относно какво се е случило в тези ядрени бази и ние ще го докажем”, казва Салас. “Аз мисля, че тайните служби на САЩ и Великобритания се опитват, тогава и сега, да скрият важността на случилото се във военновъздушната база Bentwaters посредством използването на добре известните методи на дезинформация”, добавя Холт.
Групата възнамерява да разпространи разсекретени американски правителствени документи за събитията, които ще докажат достоверността за активността на НЛО над ядрени бази още от 1948 година. Пресконференцията ще засегне и злоупотребата със засекретяване от правитеството на информация, както и продължаващата опасност от ядрениете оръжия.
“И тези две събития са само върха на айсберга”, завършва Салас в интервюто пред FoxNews.com.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 1

 1. #1
  x 29 сеп 2010, 19:59
   
  0
   
  0

  Е,и? Какво стана на пресконференцията? Довършете интиресната тема. Само че мястото й е в сектор "Авиация".

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка