Warning: getimagesize(://<img src="http://airgroup2000.com/gallery/albums/userpics/33973/KASKA.jpg" alt="image" border="0" />): failed to open stream: Няма такъв файл или директория in /home/panbgwz9/public_html/view_article.php on line 197

Николай Цонев влезе с каска в НДК

Pan.bg 02 фев 2013 | 08:07 views (3217) commentaries(7)
image" alt="img" /> Опозиционните лидери да се движат с каска и бронежилетка

www.novaalternativa.bg

Това предложи вчера лидерът на ПП „Нова алтернатива“ Николай Цонев, влизайки напълно екипиран с военна каска и полицейска жилетка в НДК за рождения ден на списание „Хелоу“. По думите му вече е опасно партийните лидери, които са извън приятелския кръг на ГЕРБ, да се движат незащитени. За съжаление, опасността е също толкова сериозна и за обикновените граждани, които вече не могат да се разхождат дори по централния софийски булевард „Витоша“ без притеснения, че могат да станат случайна жертва на снайперист, допълни Цонев.

Новата униформа на опозицията – с каска, бронежилетка и без оръжие – има и друга символика, твърдят от ПП „Нова алтернатива“. Каската предпазва от отломките на рушащата се власт, а бронежилетката е последната останала защита за сърцето и гръбнака на българската икономика – малкия и среден бизнес.

Иронията на един от големите български политици беше посрещната с одобрение от присъстващите на светското събитие.

в-к "Преса": Николай Цонев влезе с каска в НДК

Той препоръча на опозиционните политици винаги да носят и бронежилетки

Опозиционните лидери да се движат с каска и бронежилетка. Това предложи вчера лидерът на партия „Нова алтернатива“ Николай Цонев, влизайки напълно екипиран с военна каска и полицейска жилетка в НДК за рождения ден на списание.

По думите му вече е опасно партийните лидери, които са извън приятелския кръг на ГЕРБ, да се движат незащитени. За съжаление, опасността е също толкова сериозна и за обикновените граждани, които вече не могат да се разхождат дори по централния софийски булевард „Витоша“ без притеснения, че могат да станат случайна жертва на снайперист, допълни Цонев.

Новата униформа на опозицията – с каска, бронежилетка и без оръжие – има и друга символика, твърдят от ПП „Нова алтернатива“. Каската предпазва от отломките на рушащата се власт, а бронежилетката е последната останала защита за сърцето и гръбнака на българската икономика – малкия и среден бизнес. Иронията на един от големите български политици беше посрещната с одобрение от присъстващите на светското събитие.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 7

 1. #1
  Офоцер 02 фев 2013, 11:10
   
  0
   
  0

  ... и разоръжен като Българската армия!!!
  http://www.novaalternativa.bg/опозиционните-лидери-да-се-движат-с-ка/

 2. #2
  полковника 02 фев 2013, 12:25
   
  0
   
  0

  Дали г-н Цонев ще влезе с каска в Нар. събр., ако "Нова алтернатива" (която няма алтернатива), успее да получи необходимия брой гласове на изборите? По-удобно и по-безопасно е да ходи с бронежилетка под сакото/ризата. Иначе-успехи на него, експертите и съмишлениците му на изборите. Само да не забрави за какво, за кого и защо се бори.

 3. #3
  ganchev 02 фев 2013, 12:30
   
  0
   
  0

  Този в стремежа си да се припечели малко гласове за партийката си и да се хареса на военните започна да се прави на клоун.

 4. #4
  полковника ganchev 02 фев 2013, 14:21
   
  0
   
  0

  Айде на друго място да си правите контраагитацийката, а? Аман от ГЕРБови гъзоблизци във форума!

 5. #5
  Морски 02 фев 2013, 14:38
   
  0
   
  0

  Абе, той откъде има каска?! Аз защо нямам?! :)

 6. #6
  Димитърл 03 фев 2013, 10:07
   
  0
   
  0

  Единствения министър на отбраната, който оцени, че за да е мотивиран човек и да работи е необходимо да е социално осигурен. Преди и след него само боклуци.

 7. #7
  Ме4о 04 фев 2013, 15:36
   
  0
   
  0

  "партийните лидери, които са извън приятелския кръг на ГЕРБ" - ох, и този се има за партиен лидер...

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка