На полигон ``Змейово`` се изпълняват мерките за информираност на обществото

Pan.bg 24 мар 2010 | 16:26 views (3508) commentaries(0)
img Красен Бучков

В присъствието на представители на повече от 20 неправителствени организации в Стара Загора бе проведена среща за избор на старши експерт по ``Връзки с обществеността`` на полигон ``Змейово``. Тя бе ръководена от областния управител Йордан Николов в присъствието на началника на Щаба по осигуряването и подготовката генерал-майор Бойко Рабаджийски и началника на полигона полковник Сергей Марков. Избран бе инициативен комитет от петима членове, които ще разгледат кандидатурите за ПР-специалист на полигона. Кандидатът трябва да е с висше образование, бакалавър.
Изпълняват се мерките за прозрачност и откритост за дейността на полигон ``Змейово``. Всички мерки по първия етап са изпалнени – въведена е видеосистема за наблюдение на един пункт, система за космическо наблюдение, публикува се седмичния план за изпитванията на полигона, радпространяват се бюлетини в близките селища, каза генерал-майор Рабаджийски. В процедура е сертификацията на полигона, на него не се унищожават боеприпаси, уточни за пореден път той.
В разговор с журналисти генерал-майор Рабаджийски обясни и изказа мнение по всички проблемни въпроси свързани с дейността на полигона и гарантирането на чистия въздух на Стара Загора.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка