ДМА – ВАРНА ПОСРЕЩА НЕТРАДИЦИОННО НОВАТА 2012 ГОДИНА

Pan.bg 19 дек 2011 | 18:39 views (9094) commentaries(0)
img В. Димитров, сп. „Клуб ОКЕАН”,
снимки ДМА – Варна


Дирекция „Морска администрация - Варна” посреща новата 2012 г. с две нови нетрадиционни инициативи, с амбицията те да придобият ежегоден характер.
По идея на директора к.д.п. Валентин Енчев, под негово ръководство колектив от началниците на всички отдели подготви книжка (32 страници, 8 статии, 22 снимки), която е под печат. В нея са разкрити основните функции на Дирекцията, нормативната база, която ги регулира, постиженията през отиващата си година и предизвикателствата за следващата. Своеобразен „отчет” за свършеното в различните сфери на отговорност, признание за труда на служителите от Дирекцията, книжката съдържа едно послание, което я пронизва – администрацията трябва да служи на морските хора и морския бизнес, да издига авторитета на морска България.
Също за първи път в ДМА – Варна се проведе избор на „Служител на годината”. Анонимно и демократично, след два балотажа, екипът на Дирекцията удостои старши инспектор Миглена Дивери от отдел „Квалификация и регистрация на морските лица”. Своята професионална реализация тя започва през октомври 1986 г. в тогавашната Държавната инспекция по корабоплаване - Варна. Заемала е различни длъжности, всички свързани с обслужване на морските лица, както и в момента – във фронт офиса на Дирекцията. К.д.п. Валентин Енчев връчи наградата на Служителя на годината на традиционното предновогодишно парти на колектива на 17 декември.

image

image

image

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка