Морско училище за втора година на „Панорама на висшето образование“ във Видин

Pan.bg 16 апр 2024 | 08:58 views (635) commentaries(0)
img Яница Минкова

21 висши учебни заведения, сред които и ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“, представиха възможностите си за обучение в периода 9 – 11 април 2024 г. в град Видин.

Събитието „Панорама на висшето образование – Видин 2024“ се организира за втора поредна година, съвместно от Община Видин и Центъра за подкрепа за личностно развитие, с предмет на дейност – кариерно ориентиране и консултиране.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Панорамата бе открита в Културен център „Жул Паскин“ от директора на Центъра – Силвия Ставрева.

Тя поздрави присъстващите и изрази надежда, че събитието ще се превърне в традиция и с всяка изминала година все повече висши учебни заведения ще се включват, за да представят пред видинските ученици специалностите, които предлагат.

Всички посетители имаха възможност да получат информация и отговори на въпросите си директно от представители на академичната общност, сред които и ръководителите на учебните заведения.

На щанда на ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ бяха изложени редица информационни и рекламни материали за историята и традициите на Училището.

На всички младежи бе отделено време да се запознаят с курсантските специализации и цивилните специалности, за да могат да направят и потвърдят своя първоначален избор за това, къде да продължат бъдещото си обучение и развитие като специалисти в различни области.

Не пропускайте възможността да станете част от едно иновативно и вдъхновяващо образование, което подготвя студентите и курсантите за предизвикателствата на бъдещето.

Ние вярваме, че във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ ще откриете разнообразие от програми и специалности, подходящи за Вашия интерес и амбиции.

/www.naval-acad.bg/Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Морско училище за втора година на „Панорама на висшето образование“ във Видин

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/1 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка