Издадено е разрешение за разширяване, реконструкция и модернизация на рибарско пристанище „Чайка“ в Бяла

Pan.bg 29 мар 2023 | 22:28 views (566) commentaries(0)
img Pan.bg

Министърът на регионалното развитие и благоустройството на основание чл. 149, ал. 1 от Закона за устройство на територията (ЗУТ) обявява, че е издал Разрешение за строеж № РС-13 от 7.03.2023 г. за обект: „Разширяване, реконструкция и модернизация на рибарско пристанище „Чайка“, гр. Бяла, и свързаните с него укрепване на свлачище и брегоукрепване“, със следните етапи:

Първи етап: „Гр. Бяла – укрепване свлачище и брегоукрепване“,

Втори етап: „Реконструкция и модернизация на рибарско пристанище „Чайка“ и техническа инфраструктура за пристанищни нужди“, включващ подобекти:

„Реконструкция и модернизация на рибарско пристанище „Чайка“ и техническа инфраструктура за пристанищни нужди – част ВиК“ и „Реконструкция и модернизация на рибарско пристанище „Чайка“ и техническа инфраструктура за пристанищни нужди – част Електрическа“; на територията на: област Варна, община Бяла, землище на гр. Бяла.

Предварителното изпълнение може да се обжалва пред Върховния административен съд в 3-дневен срок от обнародването в „Държавен вестник“ чрез Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

На основание чл. 215, ал. 1 и 4 от ЗУТ разрешението за строеж подлежи на обжалване от заинтересуваните лица пред Върховния административен съд в 14-дневен срок от обнародване на обявлението в „Държавен вестник“ чрез Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Със съкращения

Повече информация тук:

https://www.ciela.net/svobodna-zona-darjaven-vestnik/issue/6924/unofficial

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка