ВВМУ с обществена поръчка за кораб за осигуряване на научно-изследователската и учебна дейност

Pan.bg 28 фев 2021 | 12:16 views (854) commentaries(0)
img pan.bg

В Централизираната автоматизирана информационна система „Електронни обществени поръчки“ (ЦАИС ЕОП) е публикувана обществена поръчка за доставка на кораб за осигуряване на научно-изследователската и учебна дейност във ВВМУ „Н.Й.Вапцаров“.

Целта на обществената поръчка е доставка на кораб за осигуряване на научно-изследователската и учебна дейност във ВВМУ „Н.Й.Вапцаров“ по проект на Консорциум за изпълнение на инициативата „Българска Антарктическа база „Св. Климент Охридски“, както и осигуряване на учебна практика и стаж по регулираните специалности „Корабоводене“, „Корабни машини и механизми“ и „Електрообзавеждане на кораба“, ОКС „Бакалавър“ и ОКС„Магистър“, съгласно изискванията на ММО Моделни курсове - 7.01, 7.02, 7.03, 7.04 и 7.08.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е в размер на 1 203 000,00 лв. (един милион двеста и три хиляди лева) без включен ДДС. Срокът за доставка е до 60 (шестдесет) календарни дни от сключване на договора.

Доставката на кораба, приемането и приемните изпитания ще бъдат изпълнени в пристанище Варна на Черно море, и са за сметка на Изпълнителя.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка