ВВМУ: Обсъждат зелените пристанища, мултимодалния транспорт и синия растеж

Pan.bg 20 фев 2021 | 11:57 views (390) commentaries(0)
img Събитие за разпространение на резултати по проект „Морска иновативна образователна мрежа за възникващи морски въпроси" (MINE-EMI) се организира от ВВМУ „Никола Вапцаров“ в четвъртък, 25 февруари, от 13:30 до 16:00 (EET) чрез платформата Майкрософт Тиймс.

Наред с другите теми, събитието се фокусира върху зелените пристанища, мултимодалния транспорт, синия растеж в Адриатическо-Йонийския регион, меките умения в корабоплаването и цифровизацията.

За участие е необходима предварителна регистрация, като за целта моля да изпратите името и имейл адреса на участниците до доц. д-р. капитан I ранг Недко Димитров, (n.dimitrov@nvna.eu), декан на факултет „Навигационен“, ВВМУ „Никола Вапцаров“ и координатор на проекта, не по-късно от 23 февруари 2021 г..

Проектът MINE-EMI има за цел да разработи съвместна магистърска програма, която способства за развитието на умения и компетенции, за повишаване на осведомеността относно възникващите морски въпроси в по-широкия Черноморски регион с цел насърчаване на устойчиво управление на морския сектор в региона. Проектът се изпълнява от консорциум с координатор Университет Пири Реис (Турция) и партньори Морски Университет Констанца (Румъния), Егейски Университет (Гърция), ВВМУ„Никола Вапцаров“, Морски клъстър България, Община Пирея (Гърция), Конференция на периферните морски региони (CPMR) (Франция). /www.marinecluster.com/bg/

Връзка към програмата:https://www.marinecluster.com/files/MINE-EMI_Multiplier%20Event_25%20February%202021.pdf
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0