Конкурс за детска творба посветена на 29 юни – Международен ден на река Дунав

Pan.bg 02 юни 2020 | 14:40 views (262) commentaries(0)
img Изпълнителна агенция „Проучване и поддържане на река Дунав“ обявява конкурс за детска творба „Река Дунав през детските очи“ по повод 29 юни – Международен ден на река Дунав.

В конкурсът могат да участват деца между 4 и 18 години. Всеки може да изпрати до две творби в два различни раздела – рисунка и фотография.

Успех в конкурса ще имат всички произведения, които са обвързани с темата за река Дунав, значението на плавателния път и дейността на
Изпълнителна агенция „Проучване и поддържане на река Дунав“.

По отношение на начина на работа, децата могат да се чувстват свободни да експериментират с различни техники и материали, а ние ще се радваме да видим река Дунав през техните очи!

Участниците ще бъдат разделени в 3 възрастови категории, като ще бъдат отличени трите най-добри творби във всяка категория.

За рисунка
I-ва категория за деца между 4 – 7 г.
II-ра категория за деца между 8 – 12 г.

За фотография или колаж от снимки
III-та категория за деца между 13 – 18 г.

Участниците могат да изпращат творбите си по електронна поща на agopova.s@appd-bg.org до 22.06.2020 г. включително. Задължително условие е всяка работа да съдържа следната информация – трите имена на автора, години, училище, местожителство.

Имената на победителите ще станат ясни на 29 юни – Международен ден на река Дунав. Наградите ще бъдат връчени на церемония в двора на Флотската кула. За победителите ще бъдат осигурени грамоти и предметни награди. /www.appd-bg.org
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка