Военноморските сили търсят матроси, последен ден за кандидатсване е днес

Pan.bg 18 окт 2019 | 12:29 views (398) commentaries(0)
img Източник:"Svodka.start.bg''

Със заповед на министъра на отбраната е обявен конкурс за попълване на 100 вакантни матроски (войнишки) длъжности във Военноморските сили, припомня Moreto.net.
Обявените свободни места са във военните формирования във Варна, Бургас, Сенокос (община Балчик), Приселци (община Аврен). Търсят се охранители, шофьори, радиотелеграфисти, механици, електромеханици и др.
Сред изискванията към кандидатите са да имат българско гражданство, средно или по-високо образование, да са годни за военна служба, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер. Към датата на приемане на военна служба кандидатите трябва да са не по-възрастни от 28 г.
В срок до днес, 18 октомври 2019 г. кандидатите трябва да подадат лично писмено заявление, както и всички необходими документи, до командира на Военноморските сили чрез структурите на Централното военно окръжие (ЦВО) по постоянен адрес на местоживеене.
Конкурсът ще се проведе по график от 5 до 7 ноември 2019 г. Той включва тест за обща култура, изпит за определяне на физическата годност и събеседване.
Информация за всички обявени вакантни длъжности във Военноморските сили, условията и сроковете за кандидатстване може да намерите в интернет страницата на Министерството на отбраната, рубрики „Документи“ – „Обяви и конкурси“.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка