Български, румънски и унгарски туроператори се срещнаха в Шабла

Pan.bg 16 окт 2018 | 17:02 views (620) commentaries(0)
img Текст и снимка Община Шабла

www.shabla.bg

В рамките на проект „Екотуризъм по Дунав“, Агенция за развитие на човешките ресурси, Русе, организира опознавателни обиколки, с цел представяне на възможностите за туризъм и разкриване на потенциала на региона за създаване на туристически маршрути.

В понеделник, 15-ти октомври, пътуващите туроператори, журналисти и блогъри от България, Румъния и Унгария, посетиха Зеления образователен център в Шабла. Тук ги очакваха туроператори, хотелиери и ресторантьори от района на Шабла и Каварна. На срещата бяха и представители на Enterprise Europe Network (EEN) Добрич.

Ръководителят на Зеления център, д-р Даниела Тодорова представи на гостите Центъра и услугите, които той предлага. Тодорова също така ги запозна с уникалните природни забележителности на шабленския регион.

Татяна Гичева от EEN Добрич и екипа й запознаха присъстващите с дейността на мрежата в повече от 60 страни в Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Гичева обясни, че EEN се занимава с намиране на бизнеспартньори, включително и по проекти в сферите на леката промишленост, туризма и културно-историческото наследство.

Румънци, българи и унгарци установиха контакт и си размениха рекламни материали. Всички се разделиха с надеждата, да е положено началото на нови трансгранични начинания в областта на туризма.
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Напиши коментар

Задължителни полета*

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола
whitewater.bg

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка