Кръгла маса събира логистици от Военна академия и НВУ

Pan.bg 27 мар 2010 | 19:20 views (6948) commentaries(0)
img Светослав Стефанов
Кръгла маса посветена на проблемите на подготовката на логистични кадри за нуждите на Българската армия и за участие в операции по поддържане на мира ще се проведе на 27 и 28 март в Боровец. Форумът се организира със съдействието на зам.-началника на Военна академия “Г. С. Раковски” по научната част полковник доц. д-р Стойко Стойков
В работната среща ще участват представители на катедра “Стопанско управление и логистично осигуряване” и катедра “Управление на ресурси и технологии” от факултет “Общовойскови” на НВУ “В. Левски”, както и катедра “Логистика” на факултет “Командно-щабен” на Военната академия “Г.С. Раковски”.
Подобен форум се провежда за трета поредна година и на него ще бъдат изнесени доклади и съобщения по актуални проблеми на логистиката в БА и военно-образователната система. Ще бъдат дискутирани критериите за разработка и съгласуването на учебните планове и най-вече на учебното съдържание при подготовката на логистични кадри. Освен обсъждането на досегашната и бъдеща съвместна дейност на трите катедри, акцент в работата на семинара ще бъде и обучението на логистични кадри в образователно-научна степен “доктор”.

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка