ГАЛЕРИЯ - ГОЛЯМ ИНТЕРЕС КЪМ АВИАЦИОННАТА ИЗЛОЖБА "КЪМ НЕБЕТО" НА РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ-ВЕЛИКО ТЪРНОВО

Pan.bg 24 юни 2024 | 10:17 views (1775) commentaries(0)
img
pan.bg - снимки РИМ-Търново

През месец юни над 940 посетители разглледаха Изложба "КЪМ НЕБЕТО" на Регионален исторически музей - Велико Търново в сътрудничество с „Манта модел клуб“, "Клуб стендови моделизъм България" и Национално дружество “Традиция“- Велико Търново, посветена на създаването и развитието на българската авиация.
В експозицията историята на първопроходците на българската авиация бе показана в двадесет табла със снимки и факсимилета от документи и над 40 мащабни модела и диорами.
Предстои изложбата да гостува за две седмици в родното място на пилота Петко Попганчев – град Сухиндол. Откриването е в 14,00 ч. на 25 юни в Ритуалната зала Община Сухиндол.
С малко прекъсване през лятото, за да може моделите да участват в изложения в страната и чужбина, а така също да бъдат изработени и нови, наесен е планирано още едно издание на изложбата.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Снимковата част от експозицията ще гостува на две събития на моделистите – ежегодното изложение на „Манта модел клуб“ във Велико Търново от 21-22 септември и изложението на "Клуб стендови моделизъм България"в София през октомври.Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


ГАЛЕРИЯ - ГОЛЯМ ИНТЕРЕС КЪМ АВИАЦИОННАТА ИЗЛОЖБА "КЪМ НЕБЕТО" НА РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ-ВЕЛИКО ТЪРНОВО

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/9 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка