СНИМКИ - ГОДИШЕН АНАЛИЗ В БАЗА КУН

Pan.bg 15 яну 2024 | 12:42 views (1858) commentaries(0)
img
ВЪВ ВОЕННОВЪЗДУШНИТЕ СИЛИ ЗАПОЧНАХА АНАЛИЗИТЕ
НА СЪСТОЯНИЕТО И ПОДГОТОВКАТА НА ВОЕННИТЕ ФОРМИРОВАНИЯ ПРЕЗ 2023 ГОДИНА

Снимки - ВВС

На 11 януари 2024 г., в Базата за командване, управление и наблюдение беше поставено началото на Анализите на състоянието и подготовката на военните формирования от ВВС през 2023 г. В анализа на Базата участваха командирът на Военновъздушните сили, генерал-майор Димитър Петров, офицери от командването на базата и командири от подчинените формирования.
В своето експозе командирът на Базата, полковник Юрий Луканов, анализира задачите и мероприятията които са изпълнени, като се спря подробно на всички направления, по които е работено през 2023 година. Той отбеляза, че всички мероприятия са изпълнени въпреки трудностите, а през 2024 година повишаването на подготовката ще продължи. В заключение той пожела на командирите на подчинените формирования много позитивизъм, здраве и успехи през новата година.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА > > >

Командирът на Военновъздушните сили, генерал-майор Димитър Петров, оцени положително постигнатите резултати, очерта приоритетите и предизвикателствата пред Базата и пожела здрава, мирна и плодотворна 2024 г.Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


СНИМКИ - ГОДИШЕН АНАЛИЗ В БАЗА КУН

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/4 СЛЕДВАЩА СНИМКА


Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка