ДНЕС Е ВИП ДЕНЯТ НА ТУБС ШАБЛА 2023, ЩЕ ПРИСЪСТВА НАЧАЛНИКЪТ НА ОТБРАНАТА

Pan.bg 08 юни 2023 | 09:19 views (848) commentaries(0)
img
Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов ще присъства на заключителния етап на тактическите учения с бойни стрелби „Шабла – 2023“
pan.bg
mod.bg


Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов ще присъства на заключителния етап на тактическите учения с експериментални и съвместни бойни стрелби на формирования за противовъздушна отбрана от Българската армия и авиационни формирования от ВВС с международно участие „Шабла - 2023”. Той ще се проведе от 10.00 ч. днес 8 юни, на зенитния полигон на Военновъздушните сили - Шабла.

В присъствието на висши офицери от Въоръжените сили, представители на държавни институции и на медии участниците в тактическите учения ще демонстрират постигнатото ниво на подготовка при изпълнение на експерименталните и бойни стрелби.

Уважаеми колеги,

Официалната церемония по посрещане на началника на отбраната ще започне в 10.00 ч. на 8 юни 2023 г. Стрелбите ще се проведат от 11.00 до 14.00 ч. същия ден.

В района на зенитния полигон на ВВС „Шабла“ до 9.30 ч. на 8 юни 2023 г. ще бъдат допускани само представители на централните и регионалните средства за масова информация, постоянно акредитирани да отразяват дейността на Министерството на отбраната, ВВС и ВМС през 2023 година.

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка