СВБГА ще получава месечни дарения от СОФ Кънект, концесионера на Летище София, за поддръжка на Клуба на авиацията на Т1 (ТЪРЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ)

Pan.bg 30 мар 2023 | 18:44 views (1960) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bgНа 30 март 2023 г. Съюза на ветераните от БГА (СВБГА) и „СОФ Кънект“, концесионер на Летище София, подписаха споразумение за ежемесечни дарения за поддръжката на Клуба на авиацията, разположен на Терминал 1.

На церемонията присъстваха Иван Вълчинов, председателя на СВБГА; почетния председател на СВБГА Иван Петков; Александър Матеев, зам.-председател на СВБГА; Светослав Станулов, управител на ИВТ и председател на Асоцияцията на българските авиокомпании (АБА(; Хесус Кабайеро, изп. директор на СОФ Кънект, Росен Бъчваров, директор „Връзки с институциите и комуникации“ на СОФ Кънект; Валентина Лулева, завеждаща „Връзки с обществеността" на АБА.

След полагането на подписите Иван Вълчинов и Хесус Кабайеро размениха папките с подписаните договори и химикалките с които бе подписан договора за дарение.

Иван Вълчинов заяви: „Много сме благодарни на Вас г-н Кабайеро и на СОФ Кънект за протегната ръка и това дарение. Извинявам се, че в последните седмици бяхме малко припряни да се осъществи подписването на документа, но имаме горчивия опит, когато ни бе даден срок от 24 часа да се изнесем от предишния наш клуб. Бих искал да Ви благодаря, че взехте това правилно решение. Ние от своя страна поемаме ангажимент да изпълним своята част от задълженията по договора. Още веднъж благодаря!“.

Хесус Кабайеро заяви: „Това е малка стъпка и ние можем и ще направим повече за Клуба на авиацията и неговата музейна сбирка. Вярвам, че музеят трябва да се развива. Както знаете аеронавигационните науки и авиацията са моя истинска страст, а не просто работа. Знаете предстои да реновираме изцяло Терминал 2, ще построим новия Терминал 3 и имаме планове и за Терминал 1. Трябва да знаете, че сме предвидили в нашата инвестиционна програма да обособим специално място, в което да изложим всички експонати и Музея на авиацията да живее в много по-добри условия от сегашните, защото не е тайна, че сегашната среда не е добра“.

Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


СВБГА ще получава месечни дарения от СОФ Кънект, концесионера на Летище София, за поддръжка на Клуба на авиацията на Т1 (ТЪРЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ)

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/7 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка