NHIndustries достави 500-ния хеликоптер NH90 (СНИМКИ)

Pan.bg 22 мар 2023 | 10:31 views (693) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на NHIndustries

На 17 март 2023 г. NHIndustries отпразнува доставката на 500-ия хеликоптер NH90. Тази доставка бележи символичен крайъгълен камък и забележително постижение след първата доставка през декември 2006 г. за СВ на Германия.

По този повод представители на NAHEMA, страни-оператори и партньорски компании се събраха в завода на Airbus Helicopters в Маринян, за да отпразнуват предаването на този нов хеликоптер на френската армейска авиация.

500-ата доставка е знак на почит към упоритата работа и отдадеността на стотици хора, които са участвали в разработването, производството и поддръжката на NH90. Това също е свидетелство за силата на партньорството между Airbus Helicopters, Leonardo, GKN Fokker и всички доставчици, ангажирани с тази програма.

NH90 е доказан военен хеликоптер, който продължава да бъде еталон в съвременната военна авиация. Неговата усъвършенствана технология и гъвкавост го правят отличен избор за най-предизвикателните мисии в най-суровите среди.

„Гордеем се с постиженията на програмата NH90 и очакваме с нетърпение да доставим повече хеликоптери NH90 на нашите клиенти през следващите години“ заявиха от NHIndustries.

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка