СТИПЕНДИАНТИ НА ФОНДАЦИЯ „ЕВРИКА“ ОТ ВВВУ „ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ“ (СНИМКИ)

Pan.bg 28 ное 2022 | 15:27 views (692) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на пресцентъра на ВВВУ "Г. Бенковски"За двадесета поредна година фондация „Еврика“ определи стипендиантите си, студенти и ученици за 2023 година в 11 области на знанието. Стипендиите носят имената на известни български учени.

За 2023 г. стипендии в размер на 3000 лв. получават и двама курсанти третокурсници от ВВВУ „Георги Бенковски“:
• За постижения в овладяването на инженерните науки в областта на електрониката, автоматизацията и електротехниката на името на акад. Димитър Мишев –
Радина Иванова Бодурова от ВВВУ „Г. Бенковски“ – Д. Митрополия- курсант сержант , специализация „Ръководител полети/Щурман управление на въздушното движение/“;

• За постижения в овладяването на инженерните науки в областта на машиностроителните технологии на името на акад. Ангел Балевски - Борислав Петров Иванов от ВВВУ „Г. Бенковски“ – Д. Митрополия – курсант сержант , специализация „Летец-пилот“.

Фондация „ЕВРИКА“, с председател академик, доктор на техническите науки Кирил Боянов, подкрепя проекти на талантливи български деца и младежи в областта на науката, техниката и предприемачеството, насърчава обучението и специализацията, стимулира разширяването на младежкото международно научно и техническо сътрудничество, подкрепя младите изобретатели, учени и предприемачи, участва в разпространяването на научни, технически и икономически знания.

Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


СТИПЕНДИАНТИ НА ФОНДАЦИЯ „ЕВРИКА“ ОТ ВВВУ „ГЕОРГИ БЕНКОВСКИ“ (СНИМКИ)

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/3 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка