Turkish Airlines бе избрана за най-добрата авиокомпания в Европа за 2022 г. на наградите Skytrax

Pan.bg 27 сеп 2022 | 13:01 views (802) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на turkishairlines.comTurkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече страни от всяка друга, бе обявена за най-добра авиокомпания в Европа на наградите Skytrax 2022 – престижни световни награди за авиокомпании. Летейки към нови рекорди след най-значимата криза в историята на авиацията, авиокомпанията се отличава от своите конкуренти със силно представяне през цялата година.

Наградите се проведоха в историческия хотел Лангам в Лондон на 23 септември 2022 г. По време на церемонията по награждаването на успешния турски национален превозвач бяха връчени няколко отличия. Освен че бе определена за най-добра авиокомпания в Европа от пътници от цял свят, Turkish Airlines бе лидер в още две категории и спечели големите награди за най-добър кетъринг в бизнес класа в света и за най-добра авиокомпания в Южна Европа.
За определяне на победителя в наградите беше проведено онлайн проучване сред клиенти от септември 2021 г. до август 2022 г. Заедно с това бяха изпратени и покани за участие до пътешественици от предходната година, фигуриращи в базата данни на проучването. То достигна до клиентите на английски, френски, испански, руски, японски и китайски. Пътници от над 100 различни националности участваха в гласуването за 2021/2022 г. Общият брой на участниците в анкетата е 14,32 милиона, а резултатите са базирани изцяло на тяхното мнение.

Получавайки наградите на церемонията, председателят на борда и изпълнителния комитет на Turkish Airlines, проф. д-р Ахмет Болат, сподели: „Щастливи сме да бъдем отново с вас в тази невероятна атмосфера, където нашият отличен подход към обслужването на пътниците ни е бил оценяван многократно. От името на семейството на Turkish Airlines искам да благодаря на нашите уважаеми пътници, които определиха, че сме достойни за тези прекрасни награди, и на екипа на Skytrax, който ги реализира. Нашият подход към обслужването, поставящ клиента и неговия комфорт на първо място, ни отличава от нашите конкуренти. Ние ще продължаваме да вървим смело към нашата цел — да направим марката Turkish Airlines най-добрата в света, като надграждаме върху несравнимата услуга, която предлагаме.“

По повод награждаването главният изпълнителен директор на Skytrax, Едуард Плайстед, заяви: „Поздравяваме Turkish Airlines за успеха им на Световните награди за авиокомпании и спечелването на наградата за най-добра авиокомпания в Европа! Това е невероятно постижение на един от най-конкурентните пазари. Наред с това се радваме да видим, че Turkish Airlines заема първо място за най-добър кетъринг на борда в бизнес класа в света, отразявайки високите стандарти, постигнати с тяхното сътрудничество с DO&CO във всички аспекти на ястията, сервирани на полетите на Turkish Airlines.“

Глобалната авиокомпания потвърждава водещата си позиция, като се превръща в най-големия мрежов превозвач в света, когато става дума за наличен капацитет на международните полети и изпълнява своята роля при въвеждането на устойчиви политики в авиацията с различни проекти, за да остави по-добър свят за бъдещите поколения. Turkish Airlines продължава да поддържа характерното си първокласно качество на обслужване с турско гостоприемство във всяко кътче на света със своята несравнима мрежа от полети.

Навигирайте с бутоните под снимката, за да разгледате галерията!


Turkish Airlines бе избрана за най-добрата авиокомпания в Европа за 2022 г. на наградите Skytrax

ПРЕДИШНА СНИМКА 1/3 СЛЕДВАЩА СНИМКА

loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка