НОВ КОМАНДИР НА ВОЕННО ФОРМИРОВАНИЕ 32610 - БАНКЯ

Pan.bg 06 юли 2022 | 21:40 views (664) commentaries(0)
img pan.bg, Н.Димов
източник: ИЦ на ВВС


Днес, 06 юли 2022 г., във военно формирование 32610 – Банкя от състава на Зенитно-ракетната база на Военновъздушните сили, се проведе церемония по сдаване и приемане на длъжността „Командир”. На нея присъстваха командирът на базата полковник Димо Илиев и комисия от управлението й.

Със заповед на командира на Военновъздушните сили от 20 юни т .г. за командир на формированието е назначен подполковник Теодор Иванов, досегашен началник на отделение „Оперативно” в управлението на Зенитно-ракетната база. Той прие длъжността от майор Димитър Георгиев, началник на щаба на военното формирование, който я изпълняваше до назначаването на титуляр.


Подполковник Теодор Иванов е служил във военните формирования 52970 – София и 32610 - Банкя, където преминава през длъжностите инструктор-командир на взвод, старши техник и офицер за насочване. Завършил е Военна академия „Г. Ст. Раковски”. Впоследствие е заемал длъжностите на старши помощник-началник и началник на отделение в управлението на Зенитно-ракетна база.

Командирът на базата полковник Димо Илиев благодари за досегашната работа на майор Георгиев и пожела на подполковник Иванов на добър час на командирския пост. Пред офицерите на формированието той заяви, че за да успява формированието, целият му команден състав трябва да работи като един сплотен отбор.

image
image
image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка