„България Еър“ ще зарадва пътниците с допълнителни полети до Амстердам и Мадрид Допълнителните полети ще се изпълнят през август и септември

Pan.bg 29 юни 2022 | 07:12 views (1114) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на air.bg

Поради големия интерес и с цел предоставяне на повече възможности за пътуване до красивите Амстердам и Мадрид, „България Еър“ е планирала допълнителни полети до двете дестинации през август и септември. По този начин авиокомпанията се стреми да отговори на високото търсене и да бъде в помощ на всички свои клиенти, като предложи още повече възможности за удобно пътуване до избраните дестинации.

Като вълнуваща европейска столица, Мадрид приветства все повече и повече посетители. За да улесни осъществяването на мечтаното пътуване до пъстрия и топъл град, авиокомпанията предлага допълнителни полети на 1-ви, 8-ми и 15-ти август.

Във връзка с големия брой студенти и туристи, които с нетърпение очакват да посетят красивия и цветен Амстердам, към ежедневните си полети до нидерландската столица „България Еър“ добавя и втори полет на 29-ти август, 1-ви, 3-ти и 4-ти септември.

Сигурният, безопасен и спокоен превоз за пътниците е приоритет номер едно на националния превозвач. „България Еър“ е предприела възможно най-високите хигиенни и организационни мерки на борда. Преди всеки полет самолетите се дезинфекцират със специални препарати, както и със специална UV машина, която доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности. С нея се третират щателно всички повърхности, до които пасажерите могат да имат допир. Самолетите на авиокомпанията са оборудвани и със специалните въздушни HEPA филтри, които елиминират до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона. В допълнение и унисон с препоръките на авиационните и здравните власти, на борда на самолетите са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.

За повече информация относно допълнителните полети до Амстердам и Мадрид, следете уебсайта на "България Еър” и социалните ни мрежи.

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка