Babcock Canada и Leonardo Canada обединяват сили за канадската програма за бъдещо пилотско обучение (FAcT)

Pan.bg 16 май 2021 | 10:03 views (519) commentaries(0)
img
хаджи Димитър СТАВРЕВ
pan.bg
По информация на leonardo.com

На 14 май 2021 г. в Отава (Онтарио, Канада) Babcock Canada и Leonardo Canada съобщиха, че са подписали Писмо за намерение (LOI) за съвместно участие в канадската програма за обучение на бъдещи пилоти (FAcT) и за създаване на съвместно предприятие в страната.

Това партньорство между две компании с голям опит при обучението на военни пилоти гарантира, че програмата FAcT ще се възползва от експертизата и иновациите, осъществени от двама глобални играчи, всеки от които има над 70 години опит в обучението на екипажи по целия свят.

Съвременните ВВС се нуждаят от усъвършенствано решение за обучение, основано на авангардни технологии, фокусирано върху раннен стрийминг и по-добри изходни стандарти при по-ниски разходи. Babcock и Leonardo могат да предложат модерно и всеобхватно решение, основаващо се на дългогодишния им опит като водещи доставчици на граждански и военни услуги за обучение на пилоти на самолети и вертолети, както и обучение за специфични мисии. Компаниите са готови да предложат иновативно и цялостно решение до ключ, за да отговорят на всички изисквания за обучение на Кралските канадски ВВС.

Leonardo като световен лидер в учебния сектор може да обхване цялата програма за обучение на пилоти с уникален диапазон, позволяващ учебната програма да бъде съобразена с изискванията на ВВС. Пълна наземна система за обучение (GBTS), която е перфектно интегрирана с платформите, способна да осигури както висококачествено обучение, така и силна оперативна ефективност, допълва самолета. Платформите и системите предлагат на клиентите по целия свят решение за обучение до ключ, което може да гарантира най-високите стандарти за качество на всеки етап от обучението. С дълго наследство и своя опит в обучението на военни пилоти, Leonardo е произвела около 2000 УТС, продадени в повече от 40 страни.

От базово до усъвършенствано летателно обучение за ВВС, ВМС и СВ, Babcock предоставя ненадминати технически инструкции на различни места и типове самолети. Независимо дали предоставя технически инструкции за обучение, разработва учебни материали или поддържа важни учебни средства, клиентите се доверяват на Babcock, за да им предоставя решения за обучение от световна класа.

Babcock Canada и Leonardo Canada са силно ангажирани с изграждането на силен канадски екип, укрепващ съществуващите им дългосрочни отношения и партньорства с канадското правителство и канадските индустрии.

image
loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка