Руснаците тестват техния най-мощен бомбардировач

Pan.bg 28 фев 2021 | 12:28 views (869) commentaries(0)
img пан.бг


Руснаците тестват техния най-мощен бомбардировач !
Най-скъпите военни самолети в света са технологично усъвършенствани оръжия, които са способни да причинят разруха на почти всяка местност на земята. Разбира се, по-голямата част от най-скъпите самолети са собственост на въоръжените сили на Съединените щати. Няма съмнение, че има само две държави, които работят усилено върху нови бомбардировачи. Това са Русия и САЩ. Всички останали са или клиенти, или наематели на този тип военна техника. Разбира се, има и други страни, които произвеждат или се развиват в тази област на военното инженерство, но те значително изостават от двете най-мощни сили.

В миналото самолетите-бомбардировачи са били използвани за стратегически и стелт мисии, но също така са оптимизирани с течение на времето за изпълнение на множество мисии за атака.
С течение на годините дизайнът на стратегическите бомбардировачи се променя, тъй като технологиите и въоръжението се усъвършенстват.
Ролята на стратегически бомбардировки излезе на преден план по време на Втората световна война с повишени нужди от военни самолети за пренасяне на големи боеприпаси в средно дълги разстояния на враждебна територия, намалявайки оперативните способности на целите.
Нека да разгледаме тези въздушни гиганти, докато те се изправят един срещу друг и да открием най-големия свръхзвуков самолет в историята на военната авиация с променлива геометрия на крилата, както и най-мощния и тежък боен самолет в света.
Русия тества техния най-мощен и тежък бомбардировач в света!loading...

Други публикации


Напиши коментар

Коментари: 0

Социални мрежи

Поръчайте с до -25% отстъпка

Вход

Запомни ме на това устройство

Регистрирай се Забравена парола

Последни

НАЙ-ЧЕТЕНИ НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Морски архиви

Прочети още

Броячка